Pere Punyetes Rosat

Previous Next
Dragging
Arrows
Keyboard

Novetat!

De color vermell cirera amb rivets violetes. En nas, records de fruites silvestres i llaminadures. De gust estructurat, amb un pas de boca viu, i un final harmònic on hi destaca la fruita.

Lleuger premsat després del desrapat per obtenir el most flor i desfangat estàtic per respectar el màxim la fruita. Maceració durant unes 12 hores per extreure el color just i la máxima fruitositat. Fermentació en fred en tancs d’acer inoxidable a una temperatura de 16–18ºC. Parada de la fermentació en fred per conservar uns grams de sucre residual que arrodonirá el conjunt.

Per a una millor conservació, mantenir en posició horitzontal l’ampolla a l’empara de la llum i el flux d’aire, a una temperatura no superior a 20ºC.

Servir en fred entre 6º-8ºC (refredar lentament en una glaçonera o a la part inferior de la nevera) en copa alta de vidre prim y transparent (tipus tulipa de boca ample).

Ideal per a qualsevol entrant, pastes, carns fredes i amanides.

Garnatxa 45%, Merlot 20%, Cabernet Sauvignon 25% i Pinot 

  • Date:
  • Skills:
  • Client:
  • Link:


Productes relacionats

Català  Español  English