Pere Punyetes Negre

Previous Next
Dragging
Arrows
Keyboard

Novetat!

Color rubí intens amb reflexes violetes. En nas molt potent i records de fruits vermells silvestres. Bon atac, amb un intens pas per boca i un final llarg i agradable.

Desrapat del raïm en la seva entrada a la bodega, premsat i directe al dipòsit de maceració durant uns 20-25 dies. Amb aquesta maceració aconseguim el color adeqüat i una dosis de tanicitat que li donarà una bona estructura, però sense arribar a ser astringent. Trasvàs cap a un altre dipòsit a on acabarà la fermentació alcohòlica a baixa temperatura (Entre 16º i 18ºC). Finalitzada la fermentació alcohòlica al vi se li provoca la fermentació malolàctica que acabarà de arrodonir-lo.

Servir en copa alta de cristall fi transparent, a una temperatura entre 12 i 14ºC.

Acompanya bé tot tipus de carns vermelles, formatges i amanides de llegums.

Cabernet Sauvignon 50%, Merlot 30% i Ull de llebre 20%

  • Date:
  • Skills:
  • Client:
  • Link:


Productes relacionats

Català  Español  English